Plans per un cap de setmana fred

20 de enero de 2017

Amb l'arribada del fred ens costa més sortir de casa amb els nens petits. I si tenim la sort d'haver enganxat algun virus aquests dies, tampoc serà molt recomanable, oi?

Per això hem pensat donar-vos algunes idees per gaudir del cap de setmana en família i intentar no passar molt fred 😉

1. Anar a la biblioteca

La biblioteca del vostre barri pot ser un bon refugi per passar una estona agradable amb els nens. Podeu buscar contes, còmics, DVDs, revistes, etc. per totes les edats. Segurament allà hi teniu una sala habilitada per explicar contes i passar l'estona, i si us informeu, podeu trobar alguna activitat programada que us pugui interessar.

I si els vostres fills encara no tenen el carnet de la biblioteca, els encantarà fer-lo per primer cop!

2. Jocs familiars

Segurament tots tenim algun record de petits passant una tarda fantàstica dins de casa jugant al monopoly. Aquesta pot ser una bona activitat per fer en família aquests dies. Apagueu la TV i dediqueu-vos una estona per jugar, aprendre i riure tots junts.

Hi ha jocs per totes les edats com el dominó, el parxís, les cartes de famílies, els jocs de mímica...

juegos de mesa3. Visitar un museu

Així com les biblioteques, els museus també són magnífics llocs on refugiar-nos els dies freds i divertir-nos aprenent.

El Museu Marítim, el MACBA, el CCCB, Caixaforum, Museu Blau, Fundació Miró ... Tots ells ofereixen exposicions espectaculars que sempre triomfen entre els petits. Estigues atent a les seves webs i xarxes socials perquè també organitzen tallers i activitats destinades al públic familiar. I tot això amb la calefacció posada! 😉

4. Cuinar entre tots

Un altre lloc on podeu passar una llarga estona és a la cuina de casa. Aprofiteu l'escalfor del forn mentre es fan les galetes del berenar o el pa de pessic i prepareu el sopar amb l'ajuda dels vostres mini-chefs. Si els deixeu fer, ells poden batre, picar, trencar ous i molt més.

Comparte esto:

Relacionado

Cine en familia
Plans familiars per Setmana Santa
Excursión al castillo de Santa Florentina

Coneix Viaró Infantil

Aquest blog

És una finestra oberta a Viaró Infantil on volem inspirar i acompanyar a mares i pares en l'educació dels seus fills.

Newsletter

Subscripció
twitterfacebookenvelopewhatsapp