Pícnic familiar

6 de abril de 2018

I si aprofitem el bon temps per fer un pícnic? Ara que els dies s'allarguen i tots tenim més ganes d'estar a l'aire lliure és l'estació ideal per fer pícnic. Una activitat gratuïta que ens permetrà conèixer zones noves i passar un bon temps en família.

Us donem 3 idees a prop de Barcelona:

  1. Espais naturals del Delta del Llobregat. És una zona ideal per anar a passejar, veure passar els avions, arribar fins a la platja... I al punt d'informació dels Espais del Riu trobareu una zona de pícnic amb unes taules i una mica d'ombra, una font, un mirador per observar les aus, etc.
  2. Parc fluvial del riu Anoia (Vilanova del camí). El parc té un passeig circular molt ben condicionat a la vora del riu, és totalment planer i apte per a qualsevol edat. Hi ha una àrea d'aparcament propera a les taules, i una zona de pícnic amb taules, una font i amb unes vistes fantàstiques.
  3. Parc del Llac (Navarcles). Preciós parc amb 4 taules de fusta en una zona molt ombrejada a un extrem del llac. Al costat de les taules hi ha un circuit de salut i la riera de Calders que abasteix el llac. Al parc hi ha un bar-restaurant (l'àrea de pícnic és gratuïta) que obre durant el bon temps i una empresa d'activitats d'aventura (tir amb arc, caiac, tirolina, etc.). Hi ha un passeig que permet donar la volta al llac en poc més de mitja hora, apte per a totes les edats, i una petita àrea d'aparcament.

Podeu trobar moltes més idees d'àrees de pícnic per tota Catalunya al blog somdepícnic

Comparte esto:

Relacionado

Cine en familia
Plans familiars per Setmana Santa
Excursión al castillo de Santa Florentina

Coneix Viaró Infantil

Aquest blog

És una finestra oberta a Viaró Infantil on volem inspirar i acompanyar a mares i pares en l'educació dels seus fills.

Newsletter

Subscripció
twitterfacebookenvelopewhatsapp