Experimentem amb glaçons de colors.

31 de mayo de 2018

Els nens de P2 experimentem amb gel de colors. Primer de tot, hem omplert uns gots d´aigua amb colorant alimentari i hem format diferents colors: blau, groc, vermell, verd,... Hem posat un pal de polo i al congelador. Després d´unes hores s’havien transformat en glaçons de colors. Hem descobert la sensació de fred-calent i hem vist que el gel tenyit pot pintar, així ho hem fet a sobre d´un paper gegant on han pintat  amb els diferents colors.

També els hem pogut tastar i no passava res perquè estaven tenyits amb colorant alimentari!  Alhora treballem psicomotricitat fina, fomentem la creativitat, l´estimulació visual i tàctil i estimulem els nostres sentits.

És una activitat per treballar multi-sensorialment! Els nostres Conillets de P2 s’estan convertint en uns veritables artistes.

Us convidem a fer aquesta activitat  a casa, ja que és molt fàcil i divertida tot aprofitant el temps de lleure per estar i gaudir en família.

Comparte esto:

Relacionado

Arts and crafts
Country Camp
El dibujo infantil

Coneix Viaró Infantil

Aquest blog

És una finestra oberta a Viaró Infantil on volem inspirar i acompanyar a mares i pares en l'educació dels seus fills.

Newsletter

Subscripció
twitterfacebookenvelopewhatsapp