Barregem els colors de la tardor

11 de noviembre de 2020

Endinsats ja a la tardor, podem observar el nostre entorn i ens adonem que la varietat de colors del paisatge és ben diferent de la d'altres estacions.

Això mateix és el que els nostres Ossets de P3 han treballat dies enrere aprenent que el groc, el taronja, el vermell i el marró ens anuncien que els dies d'estiu queden enrere i de mica en mica ens apropem a l'hivern.

Hem après que comença a fer més fred, que les pluges són presents, que canviem la roba d'armari per una de més abrigada, quins són els fruits propis d'aquesta temporada i perquè cauen les fulles dels arbres i ens deixen aquests colors tan meravellosos a la nostra natura i dels que tant gaudim a la nostra riera de Viaró.

Una de les activitats ha estat pintar i manipular amb aquests colors i experimentar què passa quan els barregem. Amb la tècnica del paper marbrejat hem pintat les nostres pròpies fulles de tardor.

Com ho hem fet? Primer hem posat la pintura escampada per tota la taula i després hem posat el paper a sobre; movent les mans per tot el paper per barrejar molt bé els colors i en aixecar-ho...

Mai havíem fet servir aquesta tècnica i ens ha semblat fer màgia!

No us semblen unes fulles molt originals?

Cheche Nuevo

Professora P3

Comparte esto:

Relacionado

Tornem a l'escola, tornem a les rutines
¡Y llegó la Navidad!
Celebrem la setmana de la música

Coneix Viaró Infantil

Aquest blog

És una finestra oberta a Viaró Infantil on volem inspirar i acompanyar a mares i pares en l'educació dels seus fills.

Newsletter

Subscripció
twitterfacebookenvelopewhatsapp