Els projectes dels Elefants

20 de mayo de 2020

Els alumnes de Viaró Infantil no s’aturen! En aquest període de confinament que estem vivim, des dels més petits fins als més grans, segueixen creixent i aprenent de la mà de les seves mestres i, gràcies també, a l’acompanyament de les famílies que ho fan possible.

Un dels objectius que tenim com a docents és ajudar als nostres alumnes a involucrar-se en el seu procés d’aprenentatge. Per a aconseguir-ho, han de tenir un paper actiu en tot moment i ganes de conèixer coses noves.

Una eina que ho fa possible són els Projectes. Aquest model d’aprenentatge es fa efectiu a  P4 i P5.  A partir d’una temàtica concreta  aprenen a pensar, a investigar, a cercar informació, a explicar-la als seus companys, a contrastar-la... Tots aprenem de tots! “Miró”, “El sistema solar”, “El fons marí” o “Els elefants” són alguns dels projectes que han treballat els nens i nenes de P4 al llarg d’aquest curs.

A poc a poc,  van adquirint estratègies que els ajudaran a aprendre, a analitzar, a organitzar, a establir relacions entre coses, a desenvolupar habilitats i seqüències d’acció útils per al seu desenvolupament personal i social.

Aquesta metodologia de treball ajuda als alumnes a “Aprendre a aprendre”, els motiva i, el més important, aconsegueixen un aprenentatge significatiu.

Permetre que els nostres alumnes es desenvolupin de forma íntegra i harmoniosa no vol dir que únicament adquireixin continguts purament conceptuals, sinó que els ajuda a ser capaços d’equivocar-se, de proposar, d’investigar, d’anar construint un esperit crític, de portar a terme un treball cooperatiu … D’aquesta manera podran entendre millor la realitat que els envolta i tenir unes habilitats que els ajudaran a adaptar-se a la societat del futur.

En aquests vídeos podeu veure alguns exemples del treball que estan fent a casa els nostres Elefants! Molt bé, campions!

Coneix Viaró Infantil

Aquest blog

És una finestra oberta a Viaró Infantil on volem inspirar i acompanyar a mares i pares en l'educació dels seus fills.

Newsletter

Categories

Webs d'interès

¡Te estamos esperando!

Ven a conocernos

CONTÁCTANOS

VIARÓ GLOBAL SCHOOL

Av. Alcalde Barnils, nº2
08174 Sant Cugat del Vallès
Barcelona

935 89 05 89

viaro@viaro.org

envelope-otwitterfacebookwhatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram