Un Sant Jordi amb mascareta!

26 de abril de 2021

Malgrat la Covid, un any més, hem pogut continuar celebrant la festivitat de Sant Jordi a Viaró Infantil.

És cert que no ha estat ben bé com sempre, ja que hem hagut de respectar les mides marcades per la pandèmia; però això no ha estat cap impediment perquè hagi estat un gran dia.

Des de primera hora del matí ja se sentia pels passadissos una gran ambientació dels alumnes cantant i ballant les cançons de Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac.

A continuació ens esperaven al pati un seguit de tallers per poder continuar gaudint de la festa. Així que, cada classe amb la seva mestra, hem descobert un munt d'activitats amb la temàtica pròpia d'aquesta festivitat. Pinta-cares, justa cavalleresca, taller d'escuts i corones i no pot faltar l'elaboració d'un punt de llibre.

A més a més hem tingut una gran sorpresa per part d'un grup de mares. Amb molt d'afecte i molta professionalitat ens han preparat uns titelles explicant-nos la llegenda de Sant Jordi. Fins i tot una donzella medieval, a més de narrar-nos el conte, ens feia interactuar per captar la nostra atenció en tot moment. Que bé ho han fet!!! I com ens ha agradat!!! Moltíssimes gràcies a totes!!!

Contes, cançons, castells, disfresses, escuts, corones, roses i dibuixos han omplert les aules i passadissos al llarg del dia amb un color i llum especial.

També, les petites representacions teatrals per aules han estat un èxit: quins actors i actrius estan fets, són uns artistes!

Abans d'acabar el dia, els pares han tingut un taller de com portar a terme la lectura compartida amb els seus fills més petits, a càrrec de la Graciella. Ha estat genial! Voleu escoltar un trosset?

Cheche Nuevo

Tutora P3

Coneix Viaró Infantil

Aquest blog

És una finestra oberta a Viaró Infantil on volem inspirar i acompanyar a mares i pares en l'educació dels seus fills.

Newsletter

Categories

Webs d'interès

¡Te estamos esperando!

Ven a conocernos

CONTÁCTANOS

VIARÓ GLOBAL SCHOOL

Av. Alcalde Barnils, nº2
08174 Sant Cugat del Vallès
Barcelona

935 89 05 89

viaro@viaro.org

envelope-otwitterfacebookwhatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram