El binomi perfecte: família i escola

25 de octubre de 2017

A Viaró pensem que la coordinació i implicació de les famílies en l’àmbit escolar és fonamental. Les nostres prioritats són pares, mestres i alumnes, en aquest ordre. Pares i mestres ben formats i il·lusionats en les seves tasques són el millor motor pels nostres alumnes.

Per aquest motiu, des de l’escola propiciem diferents activitats formatives com reunions trimestrals, entrevistes de tutoria, cafès de mares… on posem en comú l’evolució individual d’un alumne o del grup-classe per tal d’afavorir el seu desenvolupament.

A la reunió trimestral de P4 els pares van ser els verdaders protagonistes. Van preparar una sorpresa pels seus fills i la van deixar penjada a la pissarra de la classe.

Vam gaudir del moment, vam riure, vam posar a treballar totes les dots creatives i les emocions.

I imagineu-vos l’endemà la cara dels nens en veure tots aquells detalls...

Els pares no només havien vingut a la sessió formativa, sinó que havien estat a la seva aula, asseguts a les seves cadires i emprant el seu material per tal de preparar-los un regalet.

Les seves cares no tenien preu! Quantes emocions!

Coneix Viaró Infantil

Aquest blog

És una finestra oberta a Viaró Infantil on volem inspirar i acompanyar a mares i pares en l'educació dels seus fills.

Newsletter

Categories

Webs d'interès

¡Te estamos esperando!

Ven a conocernos

CONTÁCTANOS

VIARÓ GLOBAL SCHOOL

Av. Alcalde Barnils, nº2
08174 Sant Cugat del Vallès
Barcelona

935 89 05 89

viaro@viaro.org

envelope-otwitterfacebookwhatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram