És el temps de fer castanyes!

3 de noviembre de 2021

Una tarda preciosa d'octubre, sota un paisatge de tardor i entre olor de castanyes torrades, rebem la visita de Maria la castanyera. Després de molts dies buscant castanyes pel bosc, ve per compartir-les amb tots nosaltres un any més.

Estàvem desitjant rebre aquesta visita. Ja feia dies que parlàvem de la castanyada, tradició pròpia de la nostra cultura. Cantant cançons, explicant contes, recitant poemes, fent treballs manuals... Però no hi ha millor manera de conèixer-la de veritat que vivint-la i gaudint-la!

Des dels petits de P1 fins als grans de P5, sortim al pati per donar la benvinguda a la Maria amb el millor dels nostres somriures i amb la manualitat que havíem preparat especialment per aquell moment. Ella molt generosa i agraïda, ens saluda un per un i ens comparteix les castanyes.

Per alguns dels més petits les castanyes han estat un gran descobriment, amb la boca ben plena ja n'estaven demanant més. D'altres, el que més recorden és la comentada caiguda de la pobra castanyera, que com ja està una miqueta velleta i cada cop li costa més caminar, es va entrebancar. Sort de l'Eli que estava allà per ajudar-la amb molt d'amor.

Aquest dijous d'octubre, marxem cap a casa amb un gran somriure i amb la panxa plena de castanyes. Ja t'esperem Maria castanyera... Fins a l'any que ve!

Anna Cartañà

Professora P3

Coneix Viaró Infantil

Aquest blog

És una finestra oberta a Viaró Infantil on volem inspirar i acompanyar a mares i pares en l'educació dels seus fills.

Newsletter

Categories

Webs d'interès

¡Te estamos esperando!

Ven a conocernos

CONTÁCTANOS

VIARÓ GLOBAL SCHOOL

Av. Alcalde Barnils, nº2
08174 Sant Cugat del Vallès
Barcelona

935 89 05 89

viaro@viaro.org

envelope-otwitterfacebookwhatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram