Experimentar amb el color groc

19 de octubre de 2022

Experimentar i Jugar amb colors i textures ajuda a construir connexions nervioses al cervell, donant oportunitats perquè els nostres infants siguin més oberts i flexibles mentalment. Els conillets de P2-B estem treballant el color groc i hem dut a terme una activitat molt divertida!

Els conillets han vist com la mestra barrejava el colorant amb l'aigua i com l'aigua -que era incolora- es tornava de color groc, quina passada!! Després, han experimentat amb els gots d'aigua tot veient com, a poc a poc, el colorant anava caient al fons del got i l'aigua ja no era tan groga, com en sacsejar el got el colorant i l'aigua es tornaven a barrejar i tornava a aparèixer l'aigua groga i com la llum passava a través dels gots.

La taula de llum és un recurs què agrada molt als infants, ja que estimula la curiositat, potencia la creativitat, millora la concentració i afavoreix a l'aprenentatge. És un material amb els que ens encanta treballar i experimentar!

Aida Gustems

Tutora P2B

Coneix Viaró Infantil

Aquest blog

És una finestra oberta a Viaró Infantil on volem inspirar i acompanyar a mares i pares en l'educació dels seus fills.

Newsletter

Categories

Webs d'interès

¡Te estamos esperando!

Ven a conocernos

CONTÁCTANOS

VIARÓ GLOBAL SCHOOL

Av. Alcalde Barnils, nº2
08174 Sant Cugat del Vallès
Barcelona

935 89 05 89

viaro@viaro.org

envelope-otwitterfacebookwhatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram