Guia de parcs familiars

10 de marzo de 2017

S'apropa el bon temps i segurament grans i petits tindreu ganes de sortir més de casa i gaudir a l'aire lliure. Una opció que sempre triomfa és passar l'estona a un bon parc, on els nens poden jugar, córrer i explorar en un ambient segur i agradable també pels pares.

Aquí us deixem una petita llista de parcs que no us podeu perdre perquè són molt complets, amb molta zona verda i activitats diferents.

1. Parc Turó de Can Mates (Sant Cugat)

És un parc molt gran, amb diferents nivells. A la part de dalt trobareu una pista de bàsquet, una àrea de gespa amb alguns arbres per poder descansar a l'ombra i els famosos tobogans gegants que fan les delícies de grans i petits.
parc turo can mates

Al nivell inferior hi ha una àrea més infantil amb gronxadors, tobogans "normals" i altres activitats. També hi ha dues tirolines que són una bona atracció.

Si seguiu baixant trobareu un pont que comunica amb el Parc Central amb moltes més activitats i zona de passeig. Allà sota el pont han instal·lat recentment uns lavabos que van molt bé quan passes molta estona al parc, ja que abans no hi havia res a prop.

2. Parc Catalunya (Sabadell)

Un altre parc molt gran i amb molta diversitat. Entre d'altres, podreu trobar un gran llac artificial on inclús es poden llogar barques per donar una volta i observar els peixos i ànecs que hi viuen allà. Després de Setmana Santa, les barques estan en funcionament totes les tardes i també dissabtes i diumenges durant tot el dia, fins que es fa fosc.

També fan exhibicions de vaixells.

parc catalunya sabadell

Un altre gran atracció del parc és un tren en miniatura en el qual es pot pujar i fer un recorregut de poc més de 20 minuts pel parc. Funciona els caps de setmana.

A més de les típiques àrees de jocs infantils, carril bici, àrea de pícnic i skateparc.

Com veieu, una opció molt complerta per a tota la família. Es pot menjar a la Masia Can Rull.

3. Parc Can Mercader (Cornellà de Llobregat)

Un altre parc amb molt espai per passejar, camins per anar en bici, i que inclou un tren en miniatura que dóna una volta pel parc i també es pot pujar. Ideal pels amants dels trens, ja que tenen miniatures de tots els trens més coneguts: Renfe, Euromed, cremallera de Núria, etc. Funciona els diumenges i festius.
can mercader cornella

Aquest parc també compta amb un llac més petit, on es poden veure ànecs, peixos i tortugues.

Hi han zones infantils per diferents edats, una d'elles amb un vaixell pirata que als nens els encanta.

Al centre del parc està el Palau Mercader, un edifici majestuós que acull el Museu de les Matemàtiques, amb exposicions i activitats lúdiques.

També hi ha una cafeteria on poder fer un aperitiu.

 

Coneix Viaró Infantil

Aquest blog

És una finestra oberta a Viaró Infantil on volem inspirar i acompanyar a mares i pares en l'educació dels seus fills.

Newsletter

Categories

Webs d'interès

¡Te estamos esperando!

Ven a conocernos

CONTÁCTANOS

VIARÓ GLOBAL SCHOOL

Av. Alcalde Barnils, nº2
08174 Sant Cugat del Vallès
Barcelona

935 89 05 89

viaro@viaro.org

envelope-otwitterfacebookwhatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram