La setmana de la música

30 de noviembre de 2022

El final del primer trimestre sempre ens reserva la tradicional celebració del dia de Santa Cecília, patrona dels músics i, com no podia ser d'altra manera, des de Viaró Infantil aprofitem aquesta onomàstica per celebrar-ho amb diferents propostes musicals durant la setmana de la música.

Setmana de la música 2022

Present de manera transversal cada dia a la nostra escola, la música s'erigeix també en un valuós recurs per transmetre emocions, comunicar sentiments i per expressar-nos amb un llenguatge universal. En el marc d'aquesta festivitat, els nostres infants i l'equip educatiu hem tingut la sort, un any més, de gaudir de les meravelloses interpretacions de l'Escola de Música de Viaró (EMV) que ens va delectar amb diversos concerts d'instruments de vent i de corda.

D'altra banda, també vam comptar amb l'aportació de la Raquel Ríos (mare d'alumni de Viaró Infantil) que va dur a terme uns esplèndids tallers d'estimulació musical als alumnes de 2n cicle que va fer les delícies de petits i grans així com vam rebre la visita d'algunes famílies que ens van acompanyar en aquesta festa venint a tocar alegres peces d'un fantàstic repertori tradicional que tothom va cantar amb entusiasme.

Sara G. Ramis

English Teacher

Coneix Viaró Infantil

Aquest blog

És una finestra oberta a Viaró Infantil on volem inspirar i acompanyar a mares i pares en l'educació dels seus fills.

Newsletter

Categories

Webs d'interès

¡Te estamos esperando!

Ven a conocernos

CONTÁCTANOS

VIARÓ GLOBAL SCHOOL

Av. Alcalde Barnils, nº2
08174 Sant Cugat del Vallès
Barcelona

935 89 05 89

viaro@viaro.org

envelope-otwitterfacebookwhatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram