Museu Olímpic de l’Esport de Barcelona

29 de noviembre de 2019

Busques plans diferents per fer en família aquest hivern? Aquí tens una opció original que agradarà a grans i petits: el Museu Olímpic de l'Esport de Barcelona.

El Museu se situa a Montjuïc, i és molt fàcil d'arribar a peu des de Plaça d'Espanya. (Pujant per les escales mecàniques, està situat al costat de l'Estadi Olímpic de Montjuïc).

Els nens menors de 7 anys tenen entrada gratuita i els adults paguen 5,5€. A l'entrada teniu unes taquilles gratuïtes on podeu deixar motxilles, jaquetes, etc. i visitar el museu amb tota comoditat.

Què hi trobareu?

La visita al Museu amb nens és una experiència molt didàctica i enriquidora. A l'inici del recorregut, la zona dedicada a la història de l'Olimpisme explica els orígens de les primeres competicions esportives i les diverses disciplines que han anat apareixent a través dels temps. Tot molt visual i interessant.

Al llarg del recorregut s'ensenyen diverses disciplines esportives, majoritàries, minoritàries, olímpiques i no olímpiques: futbol, motos, Fórmula 1, esquí, escalada, ciclisme, piragüisme, baseball, escacs....

També trobareu una zona dedicada a les Olimpiades de Barcelona del 92.

Finalment, hi ha una zona de Toca, toca i experimenta l'esport molt divertida per a nens i adults: a més d'un rocòdrom, diverses instal·lacions digitals fan que puguis mesurar les teves habilitats esportives respecte a esportistes famosos (salt de longitud, carrera, alçada, entrenament o mesurar els teus reflexos).

Trobareu més informació a la seva web.

Agata Carreras

Editora del blog

Coneix Viaró Infantil

Aquest blog

És una finestra oberta a Viaró Infantil on volem inspirar i acompanyar a mares i pares en l'educació dels seus fills.

Newsletter

Categories

Webs d'interès

¡Te estamos esperando!

Ven a conocernos

CONTÁCTANOS

VIARÓ GLOBAL SCHOOL

Av. Alcalde Barnils, nº2
08174 Sant Cugat del Vallès
Barcelona

935 89 05 89

viaro@viaro.org

envelope-otwitterfacebookwhatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram