Sant Jordi arriba com un cavaller

28 de abril de 2022

Com cada 23 d'abril celebrem la diada de Sant Jordi, una de les festivitats que més agrada als nostres petits. I és que aquesta llegenda els manté entusiasmats amb cada un dels seus personatges, començant pel drac, passant per la princesa i acabant pel cavaller Sant Jordi.

A Viaró Infantil hem volgut dedicar tota la setmana prèvia al 23 d'abril a viure l'esperit d'aquesta festa. A través de cançons, contes, poemes, representacions teatrals, activitats i treballs manuals, ens hem endinsat dins d'aquesta llegenda com un personatge més.

La llegenda de Sant Jordi

sant jordi

Com ara, la realització col·lectiva del drac entre tots els alumnes de segon cicle. O l'elaboració d'una rosa original, especial i única que amb afecte ha elaborat cada un d'ells.

Per acabar, divendres últim dia de la setmana, hem gaudit de diversos tallers al pati: des del pinta cares, el taller d'escuts, corones i punts de llibre, a la justa cavalleresca. Tots ells han estat un èxit. I cal dir, que el sol i la bona temperatura ho han fet més màgic.

sant jordi

Desitgem que per vosaltres també hagi estat un dia especial.

Visca la diada de Sant Jordi!

Anna Cartañà

Tutora P3

Coneix Viaró Infantil

Aquest blog

És una finestra oberta a Viaró Infantil on volem inspirar i acompanyar a mares i pares en l'educació dels seus fills.

Newsletter

Categories

Webs d'interès

¡Te estamos esperando!

Ven a conocernos

CONTÁCTANOS

VIARÓ GLOBAL SCHOOL

Av. Alcalde Barnils, nº2
08174 Sant Cugat del Vallès
Barcelona

935 89 05 89

viaro@viaro.org

envelope-otwitterfacebookwhatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram