Una obra d'art col·lectiva

25 de enero de 2018

Amb l’inici del nou trimestre apareixen nous projectes i reptes. Els alumnes de P4 investiguen sobre l’Univers que ens envolta. Encara que només hagin formulat hipòtesis i que ho hagin explicat als pares, ja tenim un flux d’informació i elements per manipular i aprendre: coets, plataformes de llançament, llibres plens d’imatges, jocs, contes… Mirem: tot és novador.

Quan arriba el divendres s’obre una finestra a la creativitat al nostre Infantil. El temps que els nostres alumnes comparteixen amb els alumnes de P3 es transforma en un moment de flexibilitat i interacció. Els moments en comú serveixen per explicar què hem fet i què estem descobrint i aprenent. Tots ensenyem.

Un paper gegant, ceres i moltes mans juntes donen lloc a poder plasmar una petita part d’aquest Univers. Apareix la Terra, el Sol, els planetes i les estrelles en un cel blau canviant i en constant transformació. El resultat és una obra d’art col·lectiva que en breu lluirà a les nostres parets per recordar-nos que el nostre món és petit i encara tenim molt a aprendre tot mirant el cel.

Coneix Viaró Infantil

Aquest blog

És una finestra oberta a Viaró Infantil on volem inspirar i acompanyar a mares i pares en l'educació dels seus fills.

Newsletter

Categories

Webs d'interès

¡Te estamos esperando!

Ven a conocernos

CONTÁCTANOS

VIARÓ GLOBAL SCHOOL

Av. Alcalde Barnils, nº2
08174 Sant Cugat del Vallès
Barcelona

935 89 05 89

viaro@viaro.org

envelope-otwitterfacebookwhatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram