Famílies i escola: moments màgics

26 de mayo de 2022

L'escola és un punt de trobada i d'interacció diària entre famílies, mestres i infants. La relació que es forja entre famílies i escola és de vital importància i té una repercussió directa en el desenvolupament de l'infant.

Els infants per a poder satisfer les seves necessitats, necessiten amor, afecte, estima, integració en un grup, possibilitat d'explorar i d'interactuar en l'entorn que els envolta, per aquest motiu a Viaró Infantil Global School  donem molta importància a crear aquests vincles per oferir un suport emocional ferm als infants, ajuntant-los a sentir-se confiats i segurs per fer els passos necessaris en la descoberta del món que els envolta. Si veuen que els seus dos àmbits de relació, les seves persones de referència comparteixen un clima de confiança els estem nodrint de sentiments positius oferint-los una base per a una vida afectiva i emocional sana i equilibrada.

A Viaró Global School ens agrada trobar moments on les famílies puguin participar i compartir experiències i vivències amb els seus fills a l'escola, creiem que és la forma més bonica d'implicació en el seu aprenentatge i educació.

Famílies i escola: moments màgics


La cara de felicitat dels infants quan veuen que els seus pares entren a la seva aula per a dur a terme una activitat, amb ells i els seus companys, ja sigui llegir un compte, representar una obra de teatre, cantar cançons o fer-los còmplices dels seus oficis, són moments que ben segur quedaran gravats en les seves memòries. Així que de tot cor, us animo a tots els pares i mares a formar part d'aquests moments màgics!

Aida Gustems 

Auxiliar P2

Coneix Viaró Infantil

Aquest blog

És una finestra oberta a Viaró Infantil on volem inspirar i acompanyar a mares i pares en l'educació dels seus fills.

Newsletter

Categories

Webs d'interès

¡Te estamos esperando!

Ven a conocernos

CONTÁCTANOS

VIARÓ GLOBAL SCHOOL

Av. Alcalde Barnils, nº2
08174 Sant Cugat del Vallès
Barcelona

935 89 05 89

viaro@viaro.org

envelope-otwitterfacebookwhatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram