Passejades en família

11 de febrero de 2022

Quan els fills són petits, sovint és difícil trobar moments per fer exercici. Una bona manera de moure's és sortir a fer passejades en família els caps de setmana. I si fa bon temps i podem aprofitar per fer un pícnic o altres plans en família, molt millor, oi?

A Viaró Infantil, sovint fem servir la zona de bosc perquè els nens juguin i explorin lliurement, avui us deixem algunes recomenacions del web Barcelona molt mes on podeu trobar plans per fer en família amb diferents graus de dificultat i zones de pícnic amb vistes o entorns especials.

Passejades en família al Parc Natural del Pont Nou (Sant Pere de Riudebitlles)

Aquest paratge dels afores de Sant Pere de Riudebitlles està equipat perquè els excursionistes més inquiets pugueu fer pícnic envoltats de natura i també d’història. La zona de pícnic té cinc taules de fusta, tres barbacoes i molt d’espai per jugar o bé descansar. En general, és un entorn molt fresc perquè està banyat pel torrent del Gulló, que passa a la vora. Però l’arribada al lloc és, probablement, el moment més especial: per endinsar-s’hi, s’ha de travessar un aqüeducte del segle XIV que encara avui dia transporta aigua. Per cert, aquest espai té molt d’èxit perquè és accessible a tothom, així que millor que hi vagis amb temps si no vols quedar-te sense taula o barbacoa!

Podeu trobar més informació de com accedir al blog Som de Pícnic

GPS: 41°27'0.23"N 1°41'30.63"E

Àrea de pícnic del Parc del Camí Nou (Cardona)

A la falda del turó on hi ha l’imponent Castell de Cardona, trobem l’àrea de pícnic Parc del Camí Nou –trobareu l’accés quan enfileu el camí cap al castell–. D’estil romànic i gòtic, el Castell de Cardona es pot visitar, admirar des de l’exterior o simplement gaudir les vistes que proporciona. L’àrea de pícnic disposa de tres taules de pedra a l’ombra, una font i molt espai al voltant. Si busques un lloc tranquil, tingues-lo en compte. Tot i accedir-hi des de la carretera que puja al castell, és un espai poc freqüentat però ideal per fer Passejades en família.

GPS: 41°54'56.72"N 1°41'9.71"E

Àrea de pícnic del Conjunt Monumental d’Olèrdola (Olèrdola)

A pocs metres de l’entrada del Conjunt Monumental d’Olèrdola trobaràs un bon lloc per fer passejades en família una àrea de pícnic que consta de quatre taules de fusta, un petit espai de jocs infantils i una cabana de pastor. El Conjunt Monumental d’Olèrdola és un jaciment arqueològic que conserva les restes de diversos poblats que van habitar a la zona fa molts anys: des dels ibers fins a l’edat mitjana passant per l’època romana. Si tries aquesta àrea de pícnic, et recomanem que, abans o després de dinar, visitis les restes arqueològiques i els monuments del conjunt, així com l’exposició permanent del Centre d’Interpretació.

GPS: 41°18'14.70"N 1°42'38.02"E

Agata Carreras

Editora del blog

Coneix Viaró Infantil

Aquest blog

És una finestra oberta a Viaró Infantil on volem inspirar i acompanyar a mares i pares en l'educació dels seus fills.

Newsletter

Categories

Webs d'interès

¡Te estamos esperando!

Ven a conocernos

CONTÁCTANOS

VIARÓ GLOBAL SCHOOL

Av. Alcalde Barnils, nº2
08174 Sant Cugat del Vallès
Barcelona

935 89 05 89

viaro@viaro.org

envelope-otwitterfacebookwhatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram