Visitem el zoo!

8 de junio de 2023

El passat 18 de maig els alumnes de P4 vam poder gaudir d’un gran passeig pel Zoo de Barcelona. Vam veure moltíssims animals, fins i tot alguns que no sabíem ni que existien!

El zoo és un espai on ajuden a cuidar, protegir i conservar diferents espècies d’animals d’arreu del món

Des de Viaró entenem que els animals han de viure en llibertat en el seu hàbitat natural, però aquest espai ens dona l’oportunitat d’aprofundir i observar aquells animals que hem estat treballant al llarg del curs. A més a més, hem après que alguns d’aquests animals han estat rescatats de situacions extremes i aquí els tenen en recuperació. Sabem que hem de respectar i estimar els animals, ja que són un tresor molt preuat del nostre planeta.

Els animals que més ens han agradat han estat els micos!!! Feien moltes moneries, es barallaven i picaven als vidres: ens han fet riure molt. També ens ha agradat molt poder veure a la nostra mascota i que tant vam treballar en el nostre primer projecte: els elefants asiàtics; que grans són! Però ens han cridat molt l’atenció les girafes: ja hem entès perquè són les més grans del parvulari, perquè no hi havia cap animal més alt que elles. I per fi, al final, hem trobat a les tortugues: els alumnes de P4A estem treballant sobre aquest rèptil i ha estat una emoció per a tots poder veure-les des de tan a prop!

Cheche Nuevo

Tutora P4

Coneix Viaró Infantil

Aquest blog

És una finestra oberta a Viaró Infantil on volem inspirar i acompanyar a mares i pares en l'educació dels seus fills.

Newsletter

Categories

Webs d'interès

¡Te estamos esperando!

Ven a conocernos

CONTÁCTANOS

VIARÓ GLOBAL SCHOOL

Av. Alcalde Barnils, nº2
08174 Sant Cugat del Vallès
Barcelona

935 89 05 89

viaro@viaro.org

envelope-otwitterfacebookwhatsapp linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram